Merry Christmas Ароматна свещ с традиционен коледен аромат 35 часа

21.95 лв.

English Soap Company | Merry Christmas Pure Soy Candle

Ръчно налята свещ в стъклена чашка с висококачествен и луксозен коледен аромат, който съчетава традиционни празнични нотки с мек тон на зимен цвят и коледна зеленина. Прекрасно допълнение към празничния дом. Подходяща за подарък. Красива коледна опаковка.

  • 35 часа продължителност на горене
  • Произход Великобритания
  • Продукт с официален произход

С този продукт печелите 22 бонус точки за отстъпки при следващи поръчки!


Описание

Ръчно налята свещ в стъклена чашка с висококачествен и луксозен коледен аромат, който съчетава традиционни празнични нотки с мек тон на зимен цвят и коледна зеленина. Прекрасно допълнение към празничния дом. Подходяща за подарък. Красива коледна опаковка. 

Опаковка

170 г

Производител

English Soap Company, Великобритания

Английската компания за луксозни сапуни English Soap Company е основана през 2004 г. от Боб и Джулиет, след като откриват голям брой винтидж калъпи за сапуни, разположени в работилницата на фермата им в Кент.

Вдъхновени от прекрасните дизайни на миналото, те се амбицирали да създадат висококачествени луксозни сапуни – такива, каквито ги помнели от детството си.

Така те посвещават години в усъвършенстването на изкуството за производство на сапуни и парфюмерия, за да създадат перфектния сапун – гладък, с копринена текстура, хидратиращ кожата и обогатен с трайни и дизайнерски парфюмни аромати.

„Нашите сапуни са направени от чисти растителни масла, към които добавяме щедри количества растително произведен глицерин и масло от ший от африканското дърво Карите, за да гарантираме, че нашите сапуни хидратират и подхранват кожата.”

За да са сигурни, че сапуните са гладки и копринени, Боб и Джулиет използват технология на тройно смесване и пречистване, което прави смесите идеално гладки, преди да бъдат пресирани в калъпите.

Всички парфюми, с които се обогатяват сапуните, се произвеждат в Англия от експерти-парфюмеристи и са специално разработени за English Soap Company. Всички сапуни са щедро обогатени с висококачествени парфюми с дълготрайни аромати.

Merry Christmas Ароматна свещ с традиционен коледен аромат 35 часа

21.95 лв.Поръчай