Специални предложения

 • Комплект „Naturalisima Gold“

  185.95 лв.

  Комплект Хиалуронова киселина 300 мг с витамин С и Хидролизиран колаген Голд Екстра на прах. Две от най-продаваните хранителни добавки на немската фирма Sanct Bernhard. Два продукта с изключително качество, висока усвоямост в организма и видими резултати. За здраво тяло и движение без болка, за красива кожа, коса и нокти. Опаковки за 60 дни.

 • Yon-Ka Advanced Optimizer Duo Комплект крем и серум за лице със стягащ и лифтинг ефект 45+

  168.95 лв.

  Подмладява, уплътнява, реструктурира и регенерира кожата. Изглеждате видимо по-млади, с по-стегната и гладка кожа и предефинирани контури на лицето. Съдържа морски колаген и хиалуронова киселина. За зряла кожа възраст 45+. За дневна и нощна грижа. Опаковка 40 мл + 30 мл. Без парабени.

 • Yon-Ka Time Resist Duo Комплект дневен и нощен крем „Активатори на младостта“ 45+

  266.95 лв.

  Комплект с два иновативни и луксозни крема за кожа във възраст 45+ с кадифено гладка текстура. Видимо изглаждат бръчките и изсветляват тена на лицето, стягат кожата, придават блясък, регенерират, енергизират, подхранват и хидратират. За дневна и нощна грижа. Опаковка 50+50 мл. Без парабени.

 • Комплект „Максимална хидратация“

  198.80 лв.

  Комплект от два изключителни продукта за интензивна хидратация, подмладяване и регенерация, чиято комбинация ще ви разкраси отвътре и отвън като достави максимална доза хидратация на вашата кожа и вашето тяло за бърз и видим разкрасителен ефект. Опаковки 120 капсули и крем 50 мл за 60 дни. Формули с растителни съставки. Без парабени.

 • Трябва да имам това! Селекция за жена с чувствителна или суха кожа

  162.95 лв.
  Селекция от 3 изключителни продукта за лице на професионалната спа козметика Yon-Ka с невероятно разкрасяващо действие: крем-маска за дълбока и интензивна хидратация, нежен ексфлиращ гел-крем и фито-ароматен лосион с лечебно и балансиращо действие. Подходящи за чувствителна или суха кожа във всяка възраст. За дневна и нощна грижа. Природни съставки без парабени.
 • Трябва да имам това! Селекция за жена с нормална, смесена или мазна кожа

  162.95 лв.
  Селекция от 3 изключителни продукта за лице на професионалната спа козметика Yon-Ka с невероятно разкрасяващо действие: крем-маска за дълбока и интензивна хидратация, нежен ексфлиращ гел-крем и фито-ароматен лосион с лечебно и балансиращо действие. Подходящи за нормална, смесена или мазна кожа във всяка възраст. За дневна и нощна грижа. Природни съставки без парабени.