Защо да работите с нас

Открихме NATURALISIMA на 17 септември 2017 г. и сме сред най-младите онлайн магазини. Но не гледаме на себе си просто като на магазин.

Уелнес & Спа

Стремежът ни е да развиваме NATURALISIMA като Уелнес & Спа зона – чрез продукти, съвети и споделяне на знание, които са ключови за постигане на добро здраве и дълголетие, запазване на младостта и красотата. Знаем, че животът е прекрасен на всяка възраст и искаме да ви вдъхновим за хармоничен, пълноценен и щастлив живот в пълно физическо здраве и активност, с красив външен вид, в емоционален баланс и социално благоденствие.

Обслужване без компромис

Като един от младите магазини в интернет пространството, ние се стараем, повече от всеки друг, да ви направим отлично впечатление. С качество и добро обслужване, с бързина и отзивчивост. По всички възможни начини, които намерим.

Качествени продукти с официален произход

В продуктовата гама на магазина включихме и ще продължаваме да включваме само избрани качествени продукти с официален произход от сертифицирани производители. Старателно проучваме всяка информация, която касае артикулите в магазина ни, преди да ги предложим на вас.

Внимателна селекция

Няма да ни видите да предлагаме стотици марки със сходни, алтернативни и аналогични продукти. Нашата продуктова селекция се базира на внимателен и премислен избор въз основа на безупречно, доказано във времето качество и реално видими положителни резултати при използване. Не искаме да продаваме всички продукти на света, само и само да продаваме… Искаме да предложим внимание и пълноценна грижа.

Природни съставки с органичен произход и синергично действие

Вярваме в чистота на съставките, но опитът ни показа, че не всяка био козметика или хранителна добавка имат реален ефект за нашата красота и здраве. При селекцията на козметични продукти и хранителни добавки, ние имаме това предвид. Избрахме марки, които предлагат безусловно ефективни природни формули, чиято разработка е базирана върху научния подход и задълбочените професионални знания на специалисти.

Поглед през вашите очи

Ние също сме потребители и клиенти като вас. Затова всеки детайл в NATURALISIMA се гледа през вашите очи, през погледа на клиента. „Има ли смисъл това за мен? Каква е моята полза от този продукт? Защо ми е да чета тази статия?” На всяка стъпка в нашия магазин и блог, ние търсим смислен отговор първо на тези въпроси.

Система за лоялност с постоянни отстъпки

Искаме да покажем нашата благодарност към вас, като наши клиенти, и затова въведохме атрактивна система с натрупване на бонус точки при всяка ваша поръчка, които ще може да заменяте за реални отстъпки при следващите си покупки.

Съвети, консултации и безплатна информация

За нас е важно да получите максимално удовлетворение при използването на избран от нас продукт. Ние ще ви предоставим с удоволствие всяка информация, която знаем, под формата на обяснения в страницата на продукта, статия в блога или в лична консултация, ако се свържете с нас и ни поискате съвет. Ако имате каквото и да било съмнение, относно употребата на даден продукт, консултирайте се с нас – ще се радваме да ви помогнем.

Личен опит

Стремим се лично да изпитаме и тестваме всеки артикул, които предлагаме. Ако сами не сме доволни от него, или ако в процеса възникнат каквито и да било съмнения относно качеството или ползите му, не го предлагаме и на вас.

Критичен подход

Не вярваме на всяка информация, която четем. Търсим, сверяваме, проучваме, тестваме, изследваме, докато се уверим, че казаното от производителите и вносителите е вярно и има истински, реални и видими ползи за нас, като потребители. Може да минат седмици, преди да предложим нов продукт, но ако го направим, то искрено сме убедени в неговите качества и ползи.

Честни отношения

Считаме, че съвременните отношения между търговец и клиент са повече от механизиран процес на покупко-продажба. Ние се стремим да бъдем коректни и честни на всяка стъпка – ще ви споделим всичко, което знаем, ще се интересуваме от вашето мнение, ще ви кажем ако нещо е неподходящо за вас, открито ще заявим и проявим уважение към вашите потребности и вярваме, че в личния си контакт с нас, ще останете удовлетворени и вие.

Благодарим ви, че сте на страниците на NATURALISIMA!